Рецепта за телешки суджук на тиган

Пазарувай директно от снимката
Апетитно ястие с телешки суджук, приготвен на тиган с маслиново масло, заобиколен от задушени зеленчуци

Съставки:

  • 450 гр телешки суджук
  • 2 с.л. телешка лой
  • 500г картофи
  • 1 глава червен лук, нарязан на полумесеци
  • 1 зелена чушка, нарязана на ивици
  • 1 червена чушка, нарязана на ивици
  • 2 скилидки чесън, нарязан на ситно
  • 1 ч.л. червен пипер
  • Сол и черен пипер на вкус
  • Пресен магданоз за гарниране

Начин на приготвяне:

  1. Нарежете суджука на кръгчета с дебелина около 1 см.
  2. Загрейте тигана на средно силен огън и добавете лойта.
  3. След като лойта се загрее, добавете суджука и гответе за около 2-3 минути от всяка страна, докато хубаво се запече.
  4. Добавете нарязания лук и чушки и продължете да готвите още 5 минути, като разбърквате от време на време.
  5. Запечете картофите със суджука
  6. Добавете чесъна, червения пипер, солта и черния пипер. Гответе още 2-3 минути.
  7. Сервирайте топло, гарнирано с пресен магданоз.

BioAngus Телешки сух суджук Блек Ангъс

13.99 лв
Количество
 
13.99 лв
 

Детайли за телешкия суджук от Блек Ангъс

Натурален, без консерванти100% Телешко месо от Блек АнгъсСъдържат сол и пиперДоставка в кутии за хранаЗа всеки повод
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган