Необходими Продукти:
- 1 буркан говеждо месо в собствен сос
- 4 средно големи картофа
- 1 глава лук
- 2 моркова
- 1/2 чаша червено вино
- Сол, черен пипер
- Пресен магданоз и розмарин за гарниране
- 50 г масло
- 1/4 чаша прясно мляко
Начин на Приготвяне:
-
Приготвяне на Пюре от Картофи:
- Сварете картофите до омекване и ги намачкайте на пюре с добавянето на маслото и млякото.
- Овкусете със сол и черен пипер на вкус.
-
Подготовка на Месото:
- Изсипете съдържанието на буркана в тенджера и затоплете на слаб огън.
- Добавете нарязаните на дребно лук и моркови.
- Налейте червеното вино и оставете да къкри на бавен огън за около 10 минути.
-
Сервиране:
- Поднесете месото върху слой от кремообразното картофено пюре.
- Гарнирайте с пресен магданоз и розмарин.