Рецепта за Ястие с Говеждо Месо от Буркан в Собствен Сос

Пазарувай директно от снимката
Сърцевинно ястие с говеждо месо от буркан, сервирано върху кремообразно картофено пюре с богат домашен сос, украсено с пресен магданоз и розмарин, представено на рустик керамична чиния

Необходими Продукти:

  • 1 буркан говеждо месо в собствен сос
  • 4 средно големи картофа
  • 1 глава лук
  • 2 моркова
  • 1/2 чаша червено вино
  • Сол, черен пипер
  • Пресен магданоз и розмарин за гарниране
  • 50 г масло
  • 1/4 чаша прясно мляко

Начин на Приготвяне:

  1. Приготвяне на Пюре от Картофи:
    • Сварете картофите до омекване и ги намачкайте на пюре с добавянето на маслото и млякото.
    • Овкусете със сол и черен пипер на вкус.
  2. Подготовка на Месото:
    • Изсипете съдържанието на буркана в тенджера и затоплете на слаб огън.
    • Добавете нарязаните на дребно лук и моркови.
    • Налейте червеното вино и оставете да къкри на бавен огън за около 10 минути.
  3. Сервиране:
    • Поднесете месото върху слой от кремообразното картофено пюре.
    • Гарнирайте с пресен магданоз и розмарин.

700г Говеждо месо в буркани от Блек Ангъс в собствен сос

21.99 лв
Количество
 
21.99 лв
 

Детайли за говеждото месо от Блек Ангъс в буркани

100% Говеждо месо Блек Ангъс100% Здравословно без консервантиСол, пипер и дафинов листДоставка в спец. кутии за хранаЗа фурна и тиган
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган