Рецепта за пържена наденица от телешко месо

Пазарувай директно от снимката
Рецепта за пържена наденица от телешко месо

Съставки:

  • 4 бр. телешки наденици
  • 2 с.л. телешка лой
  • 1 скилидка чесън, нарязана на ситно
  • 1/2 ч.л. червен пипер
  • 1/4 ч.л. черен пипер
  • 1/4 ч.л. сол
  • Няколко клонки прясна мащерка

Начин на Приготвяне:

  1. Загрейте лойта на средно силен огън в тиган.
  2. Добавете надениците в тигана и гответе за около 3-4 минути от всяка страна, докато се получи златиста коричка.
  3. Добавете нарязания чесън, червения и черния пипер. Разбъркайте надениците, за да се покрият равномерно с подправките.
  4. Намалете огъня и оставете надениците да се готвят още няколко минути, докато станат напълно готови.
  5. Преди сервиране, поръсете с прясна мащерка за аромат.

Сурова наденица от Блек Ангъс телешко месо

8.99 лв
Количеств
 
8.99 лв
 

Детайли за телешката наденица от Блек Ангъс

Натурален, без консерванти100% Телешко месо от Блек АнгъсСъдържа сол и пиперДоставка в спец. кутии за хранаЗа всеки повод
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган