Съставки:
- 4 бр. телешки наденици
- 2 с.л. телешка лой
- 1 скилидка чесън, нарязана на ситно
- 1/2 ч.л. червен пипер
- 1/4 ч.л. черен пипер
- 1/4 ч.л. сол
- Няколко клонки прясна мащерка
Начин на Приготвяне:
- Загрейте лойта на средно силен огън в тиган.
- Добавете надениците в тигана и гответе за около 3-4 минути от всяка страна, докато се получи златиста коричка.
- Добавете нарязания чесън, червения и черния пипер. Разбъркайте надениците, за да се покрият равномерно с подправките.
- Намалете огъня и оставете надениците да се готвят още няколко минути, докато станат напълно готови.
- Преди сервиране, поръсете с прясна мащерка за аромат.